Suprimir un actiu
Un actiu es pot suprimir des de la seva pàgina de detall, a la qual s’accedeix fent clic al seu nom a l’inventari. Un cop a la pàgina de l’actiu, la supressió es pot fer fent clic al botó Accions del quadre de la part superior dreta i després a Suprimeix l’actiu.
Tingueu en compte que la supressió d’un actiu comporta la supressió dels objectes associats que li són propis. En particular, el seu connector (agent, connexió sense agent…) sempre se suprimeix. En el cas d’una connexió sense agent que utilitza credencials desades, les credencials desades se suprimeixen automàticament si cap altra connexió sense agent no les utilitza.
A la inversa, es pot suprimir un actiu suprimint el seu connector. Així, la supressió d’una connexió sense agent comporta la supressió de l’actiu que en depèn.
Supressió en bloc d’actius
Un conjunt d’actius es pot suprimir amb una acció en bloc des de cada inventari. Per fer-ho, només cal seleccionar tots els actius que voleu suprimir i fer clic a Edició en bloc i després a Suprimeix.
La supressió en bloc d’actius té les mateixes conseqüències que la supressió individual pel que fa als objectes associats.
Gestió automàtica dels connectors
La interfície de Gestió de connectors permet definir les durades abans de la inactivitat i abans de la supressió automàtica dels actius.
Temps d’inactivitat permès
Aquest paràmetre permet definir una durada a partir de la qual un actiu passa automàticament a l’estat «Pèrdua de comunicació».
Aquesta durada correspon al temps transcorregut des de la data de l’última comunicació entre l’actiu i Cyberwatch.
Supressió automàtica dels connectors
Aquest paràmetre permet definir una durada a partir de la qual un actiu se suprimeix automàticament de Cyberwatch.
Aquesta durada correspon al temps transcorregut des de la data de l’última comunicació entre l’actiu i Cyberwatch.